fredag 3 juni 2016

Cloud Iland

Cloud Iland är ett spel där man får utforska en värd eller spela minispel som är lärorika. Men spelet håller på att utvecklas och vi fick testa spelet och se fördelar och nackdelar och förslag på förbättringar. Det var lätt att förstå och väldigt roligt.

I början så kan man göra en gubbe men bara ändra hår och kläder och färg till det. Vissa saker tycker vi kunde bli bättre är när man gjorde gubben till spelet så vill vi att man kan ändra ansiktet och hudfärg, flera altenativ på hår och kläder, storleken på gubben så alla ser olika ut.

Space rocket är ett spel inom fysiken. Där ska man skjuta upp en racket och inget mer. Kanske skulle blir bättre att man kunde bygga sin egna racket och skjuta upp den. men spelet var lite svårt att förstå.
Det fanns ett till spel som vi har glömt namnet på. Men det fick godkänt av oss. Önskar mer spel i framtiden.

Det fanns en värd där man kan springa runt med kompisar. Det var en vacker miljö och väldigt roligt att träffa kompisar. Det fanns en stad där man springa runt i men det var öde så inte lika roligt. Kanske blir fult i när fler spelar men kanske sätta in några bybor som bor i staden. Byborna kan ge frågor eller lösningar till olika ämnen. Eller sälja saker till spelen för att komma längre eller bli bättre. Musik i backgrunden så blir det lite roligare. Camravinkeln vill vi kan ändras kanske musen kan ändran.

Eber
Efter lunch så besökte vi eber. Där delades vi in i två grupper och skulle byta efter en timme. Första timmen så fick vi göra en webbsida. Efter timmen hade gått fick vi fika. Till fika fick vi en bulle och en festis. Det var gott men efter det var det toppen. Vi fick bygga bilar men vi byggde en motorcykel och fick den att funka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar