måndag 24 november 2014

Första dagen i IT-gruppen

Kl 09:00 så fick vi redan på vad vi skulle göra under dagen och resten av veckan. Sara skrev upp vem vi skulle jobba med. Sara lärde oss hur man skapar en blogg. Vi fick skriva titel och adressen till bloggen. Man skulle ha med sitt namn och skicka till sin arbetskamrat. Så att arbetskamraten kunde göra inlägg och vara med. Till kl 09:50 fick vi en rast tills 10.00. Då fick vi en föreläsning av Sofie Lindblom till kl 11:45. Hon pratade om IT. Efter det fick vi lunch till 12:30. Då började vi blogga och fixa mackor tills morgondagen.

Vi har förväntat oss att få lära oss mer om våra datorer. Vi vill lära oss om programmering och hur man gör en programmering. På föreläsning fick vi lära oss att ha en plan-B för det blir inte alltid som man hade tänkt och vad IT handlar om. Vi kan använda kunskaperna om IT till att använda all teknik som finns omkring oss. Att kunna göra spel i 3D var intressant för oss. Det blev intressant att veta mer om IT. Sofie kunde visat mer av det hon har gjort. Vi tror att hon var extra stolt över vagnen i  spelet för att hon hade nog lagt ner mycket tid på att få det fin och realistisk i spelet som hon hade varit med och gjort.
#Ekprofil14

1 kommentar:

  1. Hej ni verkar ha haft en bra första dag. Kul att ni tyckte om föreläsningen med Sofie och att ni är intresserade av att testa på programmering, hoppas ni får tillfälle till det under veckan.

    SvaraRadera